Commissie Brinkman geinteresseerd in blog.nl

Op 25 maart hebben wij een presentatie gegeven aan 3 leden van de Commissie Brinkman: Bart Brouwers (hoofdredacteur Sp!ts), Paul Molenaar (zelfstandig media-ondernemer) en Peter Schrurs (VPRO).  De minister heeft de Commissie Brinkman ingesteld om advies te geven over de toekomst van de pers en over de wijze van verdeling van jaarlijkse 8 miljoen, die hij voor innovaties bij de pers beschikbaar heeft gesteld.  De commissie is dan ook op zoek naar enkele concrete projecten…die voor de toekomstige journalistiek van wezenlijk belang zijn. Waar liggen de kansen voor de komende jaren, ook vanuit het perspectief van een overheid die belang hecht aan een sterke onafhankelijke journalistiek?

Door de presentatie hebben wij duidelijk gemaakt, dat blog.nl, met 2 miljoen bezoekers per maand, een vaste plaats heeft veroverd in de wereld van de journalistiek en dat het niet fair zou zijn om kranten wel te subsidiëren voor innovaties op internet en blog.nl niet.

Lees ook:Blog.nl bij Blauw Research
Lees ook:Eerste professionele blog over Hollywoodfilms
Lees ook:Animatieblogger versterkt Animatie.blog.nl
Lees ook:BlogBarometer 2014: bloggen steeds lucratiever
Lees ook:Wat wordt er over U geschreven op alle blogs?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.