Snooker.blog.nl na vijf jaar een nieuwe redacteur

Op 1 juli 2009 startte Eric Willemsen de Snookerblog en met groot succes! In vijf jaar tijd is deze gegroeid tot één van de grootste Snookersites van Nederland. Nu, vijf jaar, twee weken en 4264 berichten later, is het laatste bericht van de hand van Eric verschenen op de blog.

Eric over zijn laatste dag:

Ik sprak in juni de hoop uit dat mijn afscheid niet het einde van snooker.blog.nl zou betekenen. Met blijdschap kan ik je nu mededelen, dat achter de schermen een nieuwe blogger staat te popelen om het stokje van me over te nemen.

Kortom, snooker.blog.nl gaat ook zonder mij gewoon door.

Mijn opvolger, die zichzelf weldra zal introduceren, zorgt voor een naadloze overgang naar een nieuwe toekomst van snooker.blog.nl.

Na 4264 artikelen van mijn hand is het goed als er een frisse wind gaat waaien.

Zonder hier namen te noemen wil ik graag iedereen bedanken die de afgelopen jaren op haar of zijn manier heeft bijgedragen aan snooker.blog.nl: door de site steeds weer te bezoeken, te reageren, tips te geven, en mee te doen aan de polls.

Zonder jullie was snooker.blog.nl er al lang niet meer geweest.

Tot slot, succes aan mijn opvolger! Op naar de volgende vijf jaar snooker.blog.nl.

Annet van Riel is achter de schermen klaargestoomd om deze blog over te nemen en zal vandaag beginnen! Wij wensen haar veel succes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.