Over Blog.nl

Blog.nl is sinds de start in juni 2005 uitgegroeid tot het grootste Nederlandse netwerk van kwaliteitsblogs. Vrijwel alle blogs worden geschreven door professionele journalisten met een passie voor hun thema. In april 2011 zijn er 80 themablogs, die 3,7 miljoen bezoekers per maand trekken. Hier staat het overzicht van alle huidige blogs.

De blogs zijn in channels rondom interessegebieden ingedeeld:  Beauty & Gezondheid, Entertainment, Food, Lifestyle, Media, Reizen, Relaties & Seks, Sport, Voetbal en Werk & Geld.

De bloggers brengen op bloggiaanse wijze het laatste nieuws over elk thema, zodat je altijd op de hoogte bent van de ontwikkelingen op dat themagebied. Elke dag worden nieuwe berichten geplaatst. Je kunt mee doen, door te reageren op de berichten en jouw mening te geven. Dat gaat heel eenvoudig, daar hoef je geen internetspecialist voor te zijn. Als daar aanleiding toe is, zal de blogger op zijn beurt reageren op jouw bericht en indien dat gewenst is, zullen deskundigen worden ingeschakeld om op jouw reactie te reageren.

Het netwerk blog.nl staat open voor journalisten, die ook graag over hun passie willen bloggen. Als je geïnteresseerd bent om een themablog te vullen, neem contact op! Zo kun je je melden.

Op Blog.nl  kunnen ook bedrijven en organisaties actief worden in de wereld van het bloggen.  Als u interesse heeft om te adverteren op blog.nl, kunt u dat hier aangeven. Wilt u een bedrijfsblog opzetten, dan kunt u ons hier in beweging zetten.