Blog.nl bestaat 10 jaar!

Op 28 juni 2005 lanceerden vader Ben en zoon Ayalon Blog de website blog.nl. De site groeide uit tot het grootste netwerk van journalistieke bloggers van Nederland. Maandelijks trekt de site 3 miljoen bezoekers. Blog.nl bestaat uit 80 themablogs, die in categorieën als lifestyle, sport en reizen zijn ingedeeld. Tien jaar later is de website nog steeds een groot succes.

De 80 bloggers schrijven elke dag over hun passie en zorgen voor leuke en interessante artikelen op de blog. Bekende bloggers zijn Herman Roggeveen van zappen.blog.nl, Michael van Os van reclamewereld.blog.nl, Hester de Waard van vrouw.blog.nl en Angel Mulder van glamour.blog.nl.

Formule

Ayalon Blog: “Ik ben blij dat blog.nl al 10 jaar bestaat. Toen we in 2005 begonnen, hebben we gekozen voor kwalitatieve blogs met gepassioneerde bloggers. Die formule heeft zich bewezen, want blog.nl trekt nog altijd 3 miljoen bezoekers per maand.”

Blog.nl is een groot blog-walhalla en biedt de bezoeker uren aan leesplezier. Door alleen met journalisten te werken, houden we de kwaliteit hoog. Op naar de volgende tien jaar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.