Categorie: "In de media"

Review Renault Twingo haalt Renault website!

2014-08-31-17.15.18Leuk nieuws! De review over de nieuwe Renault Twingo op de Glamourblog van Blog.nl heeft de website van Renault gehaald!

Angel Mulder reisde af naar Frankrijk om een testrit te maken in de nieuwe Twingo. Na de testrit in de kleine stadsauto, schreef ze een ontzettend leuke review op de Glamourblog. Deze blog staat nu op de website van Renault. En dat vinden wij heel erg leuk!

Lees hier de review!

Nieuwe vormgeving Blog.nl gelanceerd!

Met trots presenteren wij de nieuwe voorpagina van Blog.nl!

De oude vormgeving stamt alweer uit 2009 en het was daarom hoog tijd voor vernieuwing. De voorpagina heeft een hele nieuwe Look & Feel gekregen, waardoor hij er modern en erg overzichtelijk uitziet.

Naast de nieuwe vormgeving, is er ook een nieuwe channelindeling gekomen. Er zijn minder channels, dus er zijn nu meer blogs per channel. De nieuwe channels zijn: VrouwManYoungLifestyleReizen en Business. De Channels moeten overzichtelijker worden voor de adverteerders, zodat ze gerichter op hun doelgroep kunnen adverteren. Doordat er meer blogs in een Channel zitten, zijn de statistieken ook interessanter voor de adverteerders.

Ierland reportages van bier.blog.nl genomineerd voor Press Award

In juli van dit jaar heeft onze blogger Fiona de Lange van het populaire bier.blog.nl een rondreis langs Ierse brouwerijen gemaakt op uitnodiging van Toerisme Ierland. Over de reis zelf en de ontwikkelingen op biergebied heeft zij meerdere reportages gemaakt inclusief een videoverslag. Deze week ontving zij het bericht dat de artikelen zijn genomineerd voor de Press Award in de categorie Bloggers/Online. Deze nominatie is al een prestatie van formaat.

Wij wensen haar veel succes op 19 november!

Nieuwe blog over Circussen

header van circus.blog.nl

Met gepaste trotst presenteren wij u… Circus.blog.nl! Deze nieuwe website is sinds 1 maart opgenomen in het Blog.nl netwerk, dat gemiddeld 3,5 miljoen unieke bezoekers per maand mag verwelkomen.

De hoofdredactie is in handen van Angel Mulder, journaliste en fotografe, die momenteel druk bezig is met het schrijven van een boek over mensen die leven en werken met de zogenaamde ‘grote katachtigen’, zoals tijgers en leeuwen.

Fiona de Lange van Bier.blog.nl in de Telegraaf

Afgelopen vrijdag 7 oktober 2011 stond op pagina 21 van De Telegraaf een prachtig artikel over bockbier, het ontstaan van bockbier en de aankomende grote evenementen. Fiona de Lange van bier.blog.nl is één van de grootste bierkenners van Nederland. Zij werd gevraagd voor een uitgebreid interview met de Telegraaf. Lees op de bierblog meer hierover.

Commissie Brinkman geinteresseerd in blog.nl

Op 25 maart hebben wij een presentatie gegeven aan 3 leden van de Commissie Brinkman: Bart Brouwers (hoofdredacteur Sp!ts), Paul Molenaar (zelfstandig media-ondernemer) en Peter Schrurs (VPRO).  De minister heeft de Commissie Brinkman ingesteld om advies te geven over de toekomst van de pers en over de wijze van verdeling van jaarlijkse 8 miljoen, die hij voor innovaties bij de pers beschikbaar heeft gesteld.  De commissie is dan ook op zoek naar enkele concrete projecten…die voor de toekomstige journalistiek van wezenlijk belang zijn. Waar liggen de kansen voor de komende jaren, ook vanuit het perspectief van een overheid die belang hecht aan een sterke onafhankelijke journalistiek?

Door de presentatie hebben wij duidelijk gemaakt, dat blog.nl, met 2 miljoen bezoekers per maand, een vaste plaats heeft veroverd in de wereld van de journalistiek en dat het niet fair zou zijn om kranten wel te subsidiëren voor innovaties op internet en blog.nl niet.