Review Renault Twingo haalt Renault website!

2014-08-31-17.15.18Leuk nieuws! De review over de nieuwe Renault Twingo op de Glamourblog van Blog.nl heeft de website van Renault gehaald!

Angel Mulder reisde af naar Frankrijk om een testrit te maken in de nieuwe Twingo. Na de testrit in de kleine stadsauto, schreef ze een ontzettend leuke review op de Glamourblog. Deze blog staat nu op de website van Renault. En dat vinden wij heel erg leuk!

Lees hier de review!

Lees ook:Tennis.blog.nl “Weblog van de Week” bij Sportweek!
Lees ook:Nieuwe professionele blog over zaken die de portemonnee raken
Lees ook:Eerste Bloggers diner een gezellige ontmoeting
Lees ook:Blog.nl gestart met Facebook applicatie
Lees ook:De huidige economische crisis, een teken van God?

3 reacties op “Review Renault Twingo haalt Renault website!

 1. hansvdbijl

  • ik ben een man en de 50 al gepasseerd en heb me er aan toegegeven om het eens op een andere manier te proberen een nieuwe liefde te zoeken zoals de kroeg of de fitness kantine. ik ben naar een datingsite gegaan ( waar ik huiverig en argwanend voor was.. ). via een datingsite amoramore.nl kwam ik de vrouw van mijn dromen tegen en met een investering van nog geen 3 weken zijn wij al een jaar bij elkaar en worden met de dag verliefder op elkaar. we zijn helemaal in de wolken dankzij mijn Renault Twingo en amoramore.nl

    /   Beantwoorden  / 
 2. Chanty

  Ik had al talloze berichtjes ontvangen maar vond het altijd maar troep met de slechtste opening zinnen.. Tot op een zaterdag avond dat ik op de bank hing en me email aan het doorspitten was, dat ik zag dat ik weer een berichtje had, ik dacht mooi ff lezen kan ik lachen.. Maar dit x was het anders, lief en gewaagd, en voor het eerst reageerde ik met een berichtje terug… Ik zei dat hij me wel kon vinden op fb en dat we daar verder konden chatten… Die zaterdag avond nog stuurde hij een berichtje terug en hebben we de hele avond tot midden in de nacht gechat met elkaar, we merkte gelijk een klik en daar we allebei van films houden spraken we spontaan af om naar de bios te gaan. We hadden eerder afgesproken zodat we nog onder een drankje elkaar konden leren kennen… Uiteindelijk na de grappige film werden we de bios zowat uitgekeken en hebben we bij mij thuis nog na zitten kletsen tot in de late uurtjes… We hadden allebei echt een super avond… En sindsdien al weer een paar x afgesproken… En word ik binnenkort voor het eerst in me leven mee uiteten genomen door een lieve jongen met zijn mooie Renault Twingo.. Ik ben benieuwd om te zien waar het verder heen zal gaan… Thx AmorAmore.nl

    /   Beantwoorden  / 
 3. Desiree

  De nieuwe Renault auto’s zijn ideaal om overal mee naar toe te nemen en ze beschikken over een uitstekende comfort. Leuk om te zien dat jullie review de Renault website haalt, waarmee de kracht van blogs toch weer getoond en erkend worden.

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.