Categorie: "Redacteuren"

Snooker.blog.nl na vijf jaar een nieuwe redacteur

Op 1 juli 2009 startte Eric Willemsen de Snookerblog en met groot succes! In vijf jaar tijd is deze gegroeid tot één van de grootste Snookersites van Nederland. Nu, vijf jaar, twee weken en 4264 berichten later, is het laatste bericht van de hand van Eric verschenen op de blog.

Eric over zijn laatste dag:

Ik sprak in juni de hoop uit dat mijn afscheid niet het einde van snooker.blog.nl zou betekenen. Met blijdschap kan ik je nu mededelen, dat achter de schermen een nieuwe blogger staat te popelen om het stokje van me over te nemen.

Kortom, snooker.blog.nl gaat ook zonder mij gewoon door.

Mijn opvolger, die zichzelf weldra zal introduceren, zorgt voor een naadloze overgang naar een nieuwe toekomst van snooker.blog.nl.

Na 4264 artikelen van mijn hand is het goed als er een frisse wind gaat waaien.

Zonder hier namen te noemen wil ik graag iedereen bedanken die de afgelopen jaren op haar of zijn manier heeft bijgedragen aan snooker.blog.nl: door de site steeds weer te bezoeken, te reageren, tips te geven, en mee te doen aan de polls.

Zonder jullie was snooker.blog.nl er al lang niet meer geweest.

Tot slot, succes aan mijn opvolger! Op naar de volgende vijf jaar snooker.blog.nl.

Annet van Riel is achter de schermen klaargestoomd om deze blog over te nemen en zal vandaag beginnen! Wij wensen haar veel succes!

Fiona de Lange neemt na vier jaar afscheid van Bier.blog.nl

foto welkomstberichtNa 4 jaar neemt Fiona de Lange helaas afscheid van Blog.nl. Sinds oktober 2009 was zij de journalist achter het succesvolle blog bier.blog.nl. Fiona heeft het erg druk gekregen met het geven van masterclasses, bier-spijs advies en werkzaamheden bij haar PR & communicatiebureau, waardoor zij ervoor gekozen heeft om te stoppen met schrijven voor bier.blog.nl. Wij vinden het heel erg jammer dat zij stopt en wensen haar heel veel succes met haar overige bezigheden.

Zes nieuwe bloggers gestart op Blog.nl

blognl-logo
Blog.nl verwelkomt zes nieuwe bloggers! De afgelopen twee maanden (en nog steeds) zijn wij erg druk bezig geweest met het zoeken naar nieuwe bloggers voor zowel bestaande als nieuwe thema’s. Op onze vacature op Villamedia hebben ontzettend veel leuke kandidaten gereageerd. Zes van deze kandidaten zijn deze maand met succes gestart! Wij hopen binnenkort ook met de rest te kunnen starten.

Ierland reportages van bier.blog.nl genomineerd voor Press Award

In juli van dit jaar heeft onze blogger Fiona de Lange van het populaire bier.blog.nl een rondreis langs Ierse brouwerijen gemaakt op uitnodiging van Toerisme Ierland. Over de reis zelf en de ontwikkelingen op biergebied heeft zij meerdere reportages gemaakt inclusief een videoverslag. Deze week ontving zij het bericht dat de artikelen zijn genomineerd voor de Press Award in de categorie Bloggers/Online. Deze nominatie is al een prestatie van formaat.

Wij wensen haar veel succes op 19 november!

Nieuwe redacteur voor NLpop.blog.nl gezocht! (update)

Herman Roggeveen heeft te kennen gegeven te moeten stoppen met de Nlpop blog. Hij heeft deze blog weten uit te bouwen tot een toonaangevende succesvolle blog binnen het netwerk van blog.nl.

Op zijn blog heeft hij een enthousiaste oproep geplaatst, teneinde een geschikte opvolger te vinden.

Graag komen wij in contact met kandidaten. In het bericht op de Nlpop blog lees je hoe je met ons in contact komt.

(UPDATE)

Een nieuwe blogger voor de NLPop blog is gevonden. Herman heeft het stokje overgedragen aan Marcus Lucas. Wij wensen hem veel succes met de blog!

Nieuwe redacteur NLtaal.blog.nl

Het is even stil geweest op NLtaal.blog.nl, maar sinds deze week is de taalblog weer actief. Birgit Reizevoort heeft het stokje overgenomen van Ben Schattenberg, die zich eind 2006 zag genoodzaakt om te stoppen met de blog wegens andere werkzaamheden.

Birgit geeft in haar welkomstbericht aan geen nieuwe Ben te zijn, maar wel iemand die de taalpurist zal onderhouden met veel taalnieuws. Welkom Birgit!

Blog Online zoekt radioblogger!

Blog Online is in juni 2005 gestart als de eerste Nederlandse uitgeverij van blogs met professionele redacteuren. Momenteel draaien in het netwerk van blog.nl ca. 50 themablogs in channels als Gezondheid, Lifestyle, Media, Muziek, Sport, Vrouw en Zakelijk. Voorbeelden zijn arbo.blog.nl, , fitness.blog.nl, gezondheid.blog.nl, nlpop.blog.nl, reclamewereld.blog.nl, religie.blog.nl, vrouw.blog.nl en zappen.blog.nl. Maandelijks bezoeken 1,5 miljoen mensen het netwerk. Meer informatie vind je op blog.nl en op deze blog.

Vanwege tijdsgebrek van de bestaande redacteur, zijn wij op zoek naar een

Redacteur/Blogger voor Radioactive.blog.nl