Blog.nl bij Blauw Research

Blog Online was vandaag te gast bij Blauw Research. Op het zonovergoten Scheveningse strand, vond hun jaarlijkse relatiedag plaats. Zo’n 70 relaties gaven acte de presence. Blauw heeft hierover op hun eigen site een verslag geplaatst.

Blog Online was uitgenodigd om als gastspreker een inleiding te geven over de wereld van het bloggen en dan met name over de rol, die bedrijven/organisaties hierin kunnen vervullen.

In een presentatie, onder de titel "Blog, de hype voorbij" , werd een overzicht gegeven van de recente ontwikkelingen in de blogosphere en werden een aantal businesscases genoemd, waaruit bleek, dat steeds meer bedrijven succesvol met blogs zijn. Ook werd aandacht geschonken aan de rol, die Blog Online kan vervullen voor bedrijven en organisaties. De presentatie leidde tot enthousiaste reacties en levendige discussies. Kaartjes zijn uitgewisseld en afspraken zijn gemaakt.

We waren in goed gezelschap, want ook Erwin van Lun hield een presentatie naar aanleiding van zijn net verschenen boek: Van Massamerk naar Mensmerk.

Blog Online wil Blauw Research en met name Wout van der Wijk en Suzanne van Eck bijzonder danken voor de uitnodiging om aanwezig te mogen zijn en een bijdrage te leveren.

Lees ook:2e redacteurenbijeenkomst weer zeer inspirerend
Lees ook:Interpolis zet blog in bij preventieproject
Lees ook:Blog Online bestaat 2 jaar
Lees ook:Commissie Brinkman geinteresseerd in blog.nl
Lees ook:Tweede Blognomics laat goed gevoel achter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.