Interpolis zet blog in bij preventieproject

Begin september is Interpolis Verzekeringen gestart met een blog van Blog Online als onderdeel van het Interpolis preventieproject. Op Marketingfacts besteedt Marco Derksen hier uitgebereid aandacht aan.

Interpolis meldt in dat artikel: "Technisch wordt de blog door Blog Online beheerd . De weblog wordt bij hen gehost. We hebben die keuze gemaakt omdat zij gespecialiseerd zijn in blogtechnologie. We hebben nog wel naar pakketten gekeken die we intern zouden kunnen hosten, maar dat bleek toch erg complex"

Deze blog is door ons ontwikkeld in overleg met Interpolis en in samenwerking met Lost Boys, de bouwer van de Interpolis website. De blog is volledig geintegreerd in de bestaande website. Hij draait op onze servers en wordt volledig door ons gehost. Het is de tweede blog binnen Interpolis. Eerder hebben ze een blog voor interne communicatie in gebruik genomen. Die wordt ingezet ten behoeve van Sales & Marketing. Ook die draait bij ons.

We hebben een compleet (start-)pakket ontwikkeld, waarmee bedrijven op eenvoudige wijze kunnen meedoen in de wereld van het bloggen.

Met meer bedrijven zijn we momenteel in gesprek over toepassing van blogs in hun communicatie. Hierbij stellen wij ook redactievoering ter beschikking; immers wij beschikken vanwege de bovengenoemde themablogs over ruim 40 professionele journalisten.

Lees ook:Lavital Bedden is eerste Nederlandse beddenfabriek met een eigen weblog
Lees ook:Blog.nl uitgeroepen tot Marktveroveraar door Business Nieuws Radio
Lees ook:Blog Online bestaat 2 jaar
Lees ook:Telegraafdochter begint weblog bij blog.nl
Lees ook:VEA weblogs en rss

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.