Blog.nl uitgeroepen tot Marktveroveraar door Business Nieuws Radio

Business Nieuws Radio (BNR)heeft Blog Online uitgroepen tot Marktveroveraars. Daarom was Ben Blog uitgenodigd voor een interview met Jeroen Smit. Het interview is woensdag 24 mei uitgezonden en is hier te beluisteren.

FD 24 mei 2006

Jeroen was erg geinteresseerd in de achtergrond van de naam Blog en waarom we met Blog Online zijn begonnen. Natuurlijk stelde hij vragen over de businesskant van ons bedrijf, het is immers een interview bij BNR. Ben heeft hem verteld over de interesse van adverteerders om hun naam aan één van de themablogs van www.blog.nl te verbinden. Dat kan via banners (rectangles, skyscrapers, links), advertorials en sponsorships.

Ook biedt Blog Online bedrijven de blogfunctionaliteit aan, zodat zij zelf kunnen bloggen. Steeds meer bedrijven doen dat voor interne communicatie of voor communicatie met externe doelgroepen, waarbij de blog gekoppeld kan worden aan de bestaande website.

Na afloop van het interview zei Jeroen, dat hij het een prachtig initiatief vindt van de Blogs uit Amstelveen. Volgens hem zouden we in Amerika al in de Ophra Winfrey Show zijn geweest. Amerikanen zijn gek op dit soort ondernemerschap. Echte marktveroveraars dus.

Lees ook:Interpolis zet blog in bij preventieproject
Lees ook:Interview NLpop met Jim haalt landelijke pers
Lees ook:Ohra, Peak-IT en Postcode Loterij adverteren op Blog.nl
Lees ook:Herman Roggeveen versterkt gelederen van Blog Online
Lees ook:Ben Blog op BNR over bloggen

Eén reactie op “Blog.nl uitgeroepen tot Marktveroveraar door Business Nieuws Radio

 1. Arnoud

  Beste Ayalon,

  Gefeliciteerd met de titel “marktveroveraar”.

  Jullie hebben er een mooie site van gemaakt.

  Veel succes,

  Arnoud

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.