Blog Online bestaat 2 jaar

Blog Online bestaat exact 2 jaar. Op 28 juni 2005 zijn we gestart en gisteren vierden we met de bloggers van www.blog.nl dit heuglijke feit met een rondvaart door de Amsterdamse grachten. De avond was begonnen met de inmiddels vermaarde broodjes van Sporthallen Zuid, aansluitend vond de 8e redacteurenbijeenkomst van Blog Online plaats. 

 

Daarin werden de grote stappen toegelicht, die de afgelopen maand zijn gezet. Zo werd de website www.blog.nl volledig vernieuwd. De homepage is een overzichtspagina van alle themablogs geworden en iedere bezoeker kan zijn eigen blogstartpagina maken.

Ook werd de vernieuwing van de themablogs besproken. Het is sinds kort mogelijk, dat polls/enquetes geplaatst worden, zodat bezoekers hun mening over een onderwerp kwijt kunnen. Ook wordt volgende week een nieuwe Colofon ingevoerd. 

 

Inmiddels bestaat het netwerk van blog.nl uit 47 themablogs en is daarmee het grootste Nederlandse netwerk van themablogs. Om het overzichtelijk te houden, zijn alle blogs in channels ingedeeld, zodat elke bezoekers snel alle blogberichten uit zijn interessegebied kan vinden. 

Elke weblog staat onder redactie van professionele journalisten met een passie voor hun thema. De redacteur beschrijft het nieuws op een bloggiaanse wijze, dat wil zeggend snel, geïllustreerd en uitdagend.

 

Het aantal blogs bij blog.nl zal de komende tijd verder worden uitgebreid.

 

Het aantal bezoekers bedraagt al 1,5 miljoen per maand en het aantal pagina’s dat wordt gelezen bedraagt ca. 2,8 miljoen per maand. Zowel bezoekersaantal als pageviews nemen maandelijks fors toe.

 

Blog.nl is onderdeel van Blog Online B.V. Dit bedrijf biedt meer. Zo worden bedrijven en organisaties in de gelegenheid gesteld om te bloggen. Zie Bedrijfsblogs Hiermee kunnen bedrijven op snelle en doelmatige wijze de voordelen van weblogs ervaren.

Ook kunnen particulieren bij Blog Online een eigen weblog aanmaken. Zo kunnen zij op moderne wijze via hun eigen weblog met hun vrienden, familie en kennissen in contact treden. Meer dan 3.000 mensen hebben al een weblog aangemaakt bij www.blog2blog.nl Binnenkort verschijnt een compleet nieuwe versie.

 

Al met al heeft Blog Online een stevige positie opgebouwd. Ben en Ayalon Blog willen alle klanten (bedrijven met eigen blogs, sponsors en adverteerders) en alle bloggers hartelijk danken voor hun medewerking en vertrouwen.


Lees ook:Blog.nl bestaat 1 jaar!
Lees ook:3,5 miljoen bezoekers in november
Lees ook:Kom jij de PR doen voor één van de grootste websites van Nederland?
Lees ook:Hartelijk dank!
Lees ook:Blog.nl trekt meer dan 3 miljoen bezoekers in oktober!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.