Admirals QB Gibran Hamdan wordt Zaterdag Ontslagen Bij Miami Dolphins

Admirals QB Gibran Hamdan wordt zaterdag ontslagen bij de Miami Dolphins, maar hoeft niet te vrezen voor het verdere verloop van zijn carrière. Met dat bericht opent Admirals perschef Perry Hendriks vandaag AmericanFootball.blog.nl, waarbij nieuwsitems de revu passeren die Amerika in de greep houden. “American Football in Nederland heeft een enorme klap te verwerken na de opdoeking van de Admirals,” zo liet de persman optekenen. “Maar met deze blog geven we complete openheid van zaken over de boeiende wereld achter deze sport.”

AmericanFootball.blog.nl concentreert zich niet op de sport alleen. Natuurlijk wordt er wel aandacht besteed aan wedstrijden en unieke prestaties, maar het zijn vooral de achtergronden die worden belicht. Football is in Amerika een lifestyle en dat betekent een dagelijkse nieuwsstroom over exorbitante salarissen, prikkelende verhoudingen tussen spelers en celebrities en gemene versprekingen. Uiteraard besteedt Hendriks ook waar mogelijk aandacht aan de opkomst en ondergang van American football in Nederland. En dus volgt vrijdagavond 21:00 uur een primeur over het vervolg van de carrière van linebacker Akwasi Mensah.

Kopstukken en Cheerleaders

De American football blog laat zich inspireren door diverse persoonlijke nieuwsbronnen en bestaat behalve uit nieuws ook uit een aantal vaste rubrieken. In de vaste rubrieken wordt een loopje genomen met deze dynamische wereld en worden kopstukken aan de tand gevoeld. En natuurlijk laten we de wondere wereld van de Cheerleaders niet buiten beschouwing. 

AmericanFootball.blog.nl gaat verder waar de reguliere verslaggeving van deze sport ophoudt. Hiermee is de blog een interessante informatiebron voor liefhebbers van sport en entertainment. Door het uitgebreide netwerk van Hendriks in de American football wereld is het blog tevens interessant voor mensen die beroepsmatig met sport en entertainment bezig zijn.

Perry Hendriks was zeven jaar lang Public Relations Manager van de Admirals en is American Sports kenner bij uitstek. Zijn verhalen over de glamour en misstanden in de American football wereld werden in verschillende landelijke dagbladen gepubliceerd.

Deze nieuwe blog maakt deel uit van het netwerk van professionele themablogs van blog.nl. Het netwerk trekt momenteel meer dan 1,5 miljoen bezoekers per maand.

 

Lees ook:Eerste blog over de presidentsverkiezingen in de VS gaat live
Lees ook:Eerste professionele blog over Hollywoodfilms
Lees ook:Nederlander in 2009 meer geïnteresseerd in Patricia Paay en Jan Smit dan aanslag op Koningin
Lees ook:Blog.nl bewijst dat blogs springlevend zijn
Lees ook:Hoge records voor blog.nl bewijzen dat bloggen nog altijd hot is

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.