Hoge records voor blog.nl bewijzen dat bloggen nog altijd hot is

Blog.nl bewijst, dat goede blogs nog altijd hot zijn. Het netwerk groeide met maar liefst 25%.  Het aantal bezoekers op het blognetwerk klom in 2010 naar 40 miljoen en het aantal pageviews steeg naar 80 miljoen.

Blog.nl onderscheidt zich, omdat er uitsluitend professionele journalisten bloggen. Zij zijn verantwoordelijk voor de inhoud van de ca. 90 themablogs binnen het netwerk. De sterke groei van het aantal bezoekers toont aan, dat bezoekers de unieke vorm van blog.nl op prijs stellen. De berichten kenmerken zich door de begrippen passie, actueel, uitdagend en geïllustreerd.

In 2010 zijn door de bloggende journalisten 60.000 berichten geplaatst en hebben bezoekers 200.000 reacties geplaatst.

De groei van andere social media als Twitter en Facebook  gaat dus niet ten koste van blog.nl. Integendeel, de social media versterken elkaar!

Achtergrondinformatie:

De 90 thema’s op blog.nl zijn ingedeeld in rubrieken als beauty & gezondheid, media, entertainment, lifestyle, sport, food & shoppen, reizen, seks & relaties en werk & geld. De meeste bezoekers trokken de blogs Alternative, Eropuit, Fashion,  Filmpjes,  Gezondheid, Glamour, Hoax, Nlpop,  Seks, Voetbal, Vrouw en Zappen.

Eén reactie op “Hoge records voor blog.nl bewijzen dat bloggen nog altijd hot is

  1. denny

    Mooi :)

    nog vele jaren te gaan

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.