Blog Online zoekt radioblogger!

Blog Online is in juni 2005 gestart als de eerste Nederlandse uitgeverij van blogs met professionele redacteuren. Momenteel draaien in het netwerk van blog.nl ca. 50 themablogs in channels als Gezondheid, Lifestyle, Media, Muziek, Sport, Vrouw en Zakelijk. Voorbeelden zijn arbo.blog.nl, , fitness.blog.nl, gezondheid.blog.nl, nlpop.blog.nl, reclamewereld.blog.nl, religie.blog.nl, vrouw.blog.nl en zappen.blog.nl. Maandelijks bezoeken 1,5 miljoen mensen het netwerk. Meer informatie vind je op blog.nl en op deze blog.

Vanwege tijdsgebrek van de bestaande redacteur, zijn wij op zoek naar een

Redacteur/Blogger voor Radioactive.blog.nl

Luister jij elke dag naar de radio, volg je de gebeurtenissen in de ether op de voet of droom je van een bestaan als radiodeejay? Dan is Blog Online op zoek naar jou!

Radioactive.blog.nl is in maart 2006 opgezet en trekt inmiddels maandelijks een community van ruim 25.000 bezoekers. Daaronder zitten veel mensen uit de omroepwereld, je hebt dus veel exposure.

De ideale kandidaat is natuurlijk liefhebber van het medium en heeft bij voorkeur contacten of is zelf actief in de wereld van media/radio. Je ziet er een uitdaging in om dagelijks twee tot vier berichten over radio te plaatsen. Dat hoeft niet meer dan een uurtje per dag in beslag te nemen.
Bovendien weet je je weg goed op internet te vinden en gebruik je de multimediale mogelijkheden. Een journalistieke opleiding is een pre.

Wij bieden:
- grote vrijheid over de redactionele invulling
- een uiterst gebruiksvriendelijk cms
- opname in een netwerk van professionele, goedlopende blogs
- opname door nieuwsbronnen als Google News, rss-feeds, etc
- ondersteuning bij het bloggen
- een enthousiaste club van geïnspireerde bloggers

Blog Online houdt zich bezig met de commerciële kant in de vorm van o.a. banners, advertorials, sponsoring. Jij deelt in de opbrengsten. Hoe meer bezoekers jij trekt, hoe hoger de opbrengsten dus zijn.

Interesse?
Stuur dan zo spoedig mogelijk een e-mail naar [email protected] o.v.v radioblog-redacteur. Licht toe, waaruit je passie voor radio blijkt en voeg je CV toe.

Lees ook:Blog Online zoekt bloggers!
Lees ook:Blog Online zoekt fitness-blogger
Lees ook:Nieuwe bloggers gezocht!
Lees ook:Word professioneel blogger!
Lees ook:Maar liefst 10 nieuwe themablogs gelanceerd op 23 maart 2006

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.