Fiona de Lange neemt na vier jaar afscheid van Bier.blog.nl

foto welkomstberichtNa 4 jaar neemt Fiona de Lange helaas afscheid van Blog.nl. Sinds oktober 2009 was zij de journalist achter het succesvolle blog bier.blog.nl. Fiona heeft het erg druk gekregen met het geven van masterclasses, bier-spijs advies en werkzaamheden bij haar PR & communicatiebureau, waardoor zij ervoor gekozen heeft om te stoppen met schrijven voor bier.blog.nl. Wij vinden het heel erg jammer dat zij stopt en wensen haar heel veel succes met haar overige bezigheden.

Geïnteresseerd, of ken jij iemand die interesse heeft, om bier.blog.nl over te nemen van Fiona? Neem dan een kijkje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.