Metalfans op wenken bediend met Metal.blog.nl

Blog Online duikt de wereld van de harde muziek in. Vanaf vandaag zijn de muziekblogs van Blog.nl uitgebreid met Metal.blog.nl, een weblog waar redacteur Niels Achtereekte ontwikkelingen in de metalscene in kaart brengt.

Metal-liefhebbers kunnen op Metal.blog.nl dus terecht voor een blik op de actualiteit, maar Niels neemt ook optredens op de korrel en recenseert nieuwe cd’s en videos. Tevens zal de metalscène als subcultuur an sich belicht worden.

Niels Achtereekte (1980) is een ware muziekfreak. Hij werkte al op de redactie van MTV en bij het Bevrijdingsfestival Leeuwarden. Daarna volgden enkele metal e-zines en sinds 2004 schrijft hij ook recensies in het gratis muziektijdschrift Plato Mania. Het bijhouden van een blog op het gebied van zijn favoriete muziekstroming ziet Niels als een mooi vervolg. “Loved by thousands, hated by millions. Over metal hebben mensen hun mening gauw klaar. Die mening mag gehoord worden.”

Metal.blog.nl maakt deel uit van het netwerk van themablogs van Blog Online, dat in juni 2005 is opgezet. Maandelijks trekken de blogs 850.000 bezoekers. Onlangs werd het muziekthema al uitgebreid met blogs op het gebied van dance, alternatieve muziek en Latijns-Amerikaanse muziek.

Lees ook:Metalblog in MusicMaker
Lees ook:Muziekthema van blog.nl is per vandaag de meest uitgebreide van Nederland
Lees ook:Muziekkanaal Blog.nl 1 jaar: Liefhebber loopt deur plat
Lees ook:Nieuwste blog gaat over alles, dat gays bezighoudt
Lees ook:2008 in cijfers

Eén reactie op “Metalfans op wenken bediend met Metal.blog.nl

  1. Metal Plaza

    Yeah gaaf echt een toevoeging voor het wereldje ;)

    Wellicht dat Niels interesse heeft in een column voor Metal Plaza te schrijven, zou kicke zijn!

    Grtz,
    Metal Plaza

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.