Anneke Ranzato van Mijngeld.blog.nl in de Volkskrant

De economie-pagina van De Volkskrant heeft vandaag een groot verhaal over bezuinigen gepubliceerd. Hierin wordt ook Anneke Ranzato gequote als deskundige. Anneke blogt sinds september 2007 op Mijngeld.blog.nl.

Het verhaal neemt een voorschot op naderende dagen van economische tegenslag. In de afgelopen jaren is het voor veel Nederlanders steeds normaler geworden om geld uit te geven dat eigenlijk nog niet in het bezit is, bijvoorbeeld via beleggingshypotheken en leningen. Dat gaat een keer mis.
 
In het artikel komen drie deskundigen aan bod – waaronder dus Anneke Ranzato – die wijzen op de gevaren van leven op de pof en ook praktische tips geven over bezuinigen. Anneke: "Een hypotheek is helemaal niet zo ingewikkeld. Mensen besteden meer tijd aan het kopen van een koelkast, dan aan het uitzoeken van een hypotheek. Dat is niet goed, je moet snappen waar je voor tekent."

Lees ook:Nieuwe professionele blog over zaken die de portemonnee raken
Lees ook:Koken.blog.nl uitgebreid in de Volkskrant
Lees ook:Professionele blogs over beleggen en hypotheken gelanceerd
Lees ook:Redacteur Weer.blog.nl in het AD
Lees ook:NLpop-cursus: Een Hit Scoren Doe Je Zo!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.