Blogs zijn de nieuwe media

Bezoekers aan weblogs zijn, in vergelijking met de gemiddelde internetgebruiker, jonger en welvarender, aldus een recent onderzoek. Bezoekers van blogs winkelen ook meer online en werken meer dan anderen met een breedbandverbinding, aldus de uitkomsten van een nieuwe studie. Frank Janssen concludeert dan ook in één van zijn vele uitstekende artikelen: Het lijkt me duidelijk: "Hoe bereiken we bloggers en blogbezoekers?" hoort vanaf nu hoog op de agenda van de adverteerders. Blogs zijn de nieuwe Big Media!

Lees ook:Gezocht: Stagiaire PR en Communicatie
Lees ook:Nieuwe vormgeving Blog.nl gelanceerd!
Lees ook:Blog.nl bestaat 10 jaar!
Lees ook:Weer acht nieuwe bloggers gestart op Blog.nl!
Lees ook:Nieuwe blog over Circussen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.