Bier.blog.nl genomineerd voor PINT bierprijzen

Bierblog genomineerd voor de PINT bierprijs.

Voor de vierde keer worden dit jaar de PINT bierprijzen uitgereikt. De Nederlandse bierconsumentenvereniging organiseert iedere 2 jaar deze prestigieuze prijzenregen. Op 9 september 2011 is de jury bij elkaar gekomen en heeft van de lange lijst van aangedragen bierinitiatieven een shortlist opgesteld met vier nominaties. De prijzen zijn door PINT in het leven geroepen om belangrijke initiatieven in de Nederlandse bierwereld in beeld te brengen.

Bierblogger Fiona de Lange:

Het is natuurlijk een geweldige eer om een van de vier genomineerden te zijn. De jury bestaat uit Jeroen Carol-Visser, Voorzitter PINT en Juryvoorzitter, Hans Glandorf, Voorzitter ABT, Cees-Jan Adema, Voorzitter De Nederlandse Brouwers, Felix Wilbrink, Culinair Journalist, De Telegraaf, Rene Delisse, Voorzitter PINT regio Noord-Brabant, Gerard Velders, Redactie lid PINT Nieuws en Jos Brouwer, Erelid PINT.

De andere genomineerden voor de eindzege die Fiona allen een bijzonder warm hart toedraagt zijn:

- StiBON
- Jopen Brouwerij
- Houtens Brouwcollectief

Meer informatie over de aangedragen initiatieven staan hier beschreven. Op 2 november a.s. wordt bekend wie de Gouden PINT, de PINT Stimuleringsprijs en de PINT voor bijzondere Verdiensten in ontvangst mag nemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.