Gwen Jansen genomineerd als Onderneemster van het jaar

Gwen Jansen (38), de blogger van ondernemen.blog.nl en communicatie.blog.nl is één van de onderneemsters die kans maakt om op 28 mei door het publiek uitgeroepen te worden tot dé Porsche Onderneemster van het Jaar. Janssen is de onderneemster achter de bedrijven Automotive Insiders en het PR bureau JansenJager,

Deze prijs is speciaal in het leven geroepen  voor vrouwen die vanuit het niets een financieel gezonde en succesvolle onderneming hebben opgebouwd. Een andere insteek dus dan de verkiezing Zakenvrouw van het Jaar waar vaak sprake is van dames die voornamelijk bestaande (familie)bedrijven voortzetten.

Een deskundige jury zal alle kandidaten beoordelen op PORSCHE: Presentatie, Onderscheidendheid, Resultaatgerichtheid, Succesvol zijn, Creativiteit, Helderheid en Enthousiasme.

Jansen

Jansen vindt het een hele eer dat ze bij de laatste 50 zit. Gwen Jansen: “Ik mik op de publieksprijs. De onderneemster die van het publiek de meeste stemmen krijgt op www.porsche-en-ondernemen.nl mag de publieksprijs in haar zak steken! Of ik het nu wordt of niet, de nominatie alleen al is een mooie erkenning voor mijn topteam en mezelf! Uiteraard hoop ik nu ook daadwerkelijk de titel te pakken te krijgen maar gezien de vele krachtige overige onderneemsters weet ik dat nog absoluut niet zo zeker.”

Andere genomineerden zijn: Marlies Dekkers, Olcay Gulsen, Anky van Grunsven en Anne-Marie Rakhorst.

Via de link http://www.porsche-en-ondernemen.nl/site/27-Stemmen.php kan er direct op Gwen gestemd worden.

Wij feliciteren Gwen met deze nominatie en wensen haar erg veel succes.

Eén reactie op “Gwen Jansen genomineerd als Onderneemster van het jaar

  1. Dirk

    Hoe kan ik ook een goede ondernemer worden kunt u mijn dat vertellen ben nieuwsgierig.

    Hartelijk dank voor u reactie

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.