Google Pagerank Update

Sinds lange tijd heeft Google weer van zich laten spreken met een pagerank update. Na maanden van afwezigheid zijn alle sites op internet weer voorzien van een nieuwe of herziene pagerank binnen de google zoekmachine en toolbar.

 

Blog.nl is blij met de nieuwe pagerank update. Alle blogs zijn rond de pagerank van 5 gepositioneerd, wat garand staat voor een goede positionering binnen de google zoekmachine. Waar vele (blog netwerk) sites juist daalden in pagerank liet blog.nl juist een stijging zien. 

Vele links worden er dagelijks naar onze sites geplaatst, dit heeft naast goede waardering van lezers ook een grote invloed op google.

Ter vergelijking, alle blogs binnen blog.nl hebben in twee jaar inmiddels pagerank 5. Sites als Nu, Volkskrant en Telegraaf hebben na vele jaren aanwezigheid een pagerank van 6 of 7. 

Door de verhoogde pagerank update en daarmee weer betere positionering op goede keywords binnen google, wordt het voor adverteerders steeds slimmer om binnen blog.nl te adverteren. U staat tenslotte garand voor een grote hoeveelheid traffic binnen uw "Umfeld". Uiteraard kunt u hiervoor contact opnemen met webads.

Lees ook:Jagger goed voor PR
Lees ook:Natalee Holloway en Peter R de Vries breken records op blog.nl
Lees ook:Blog bij Google op bezoek
Lees ook:Redacteur Weer.blog.nl in het AD
Lees ook:Nieuwe redacteur voor NLpop.blog.nl gezocht! (update)

Eén reactie op “Google Pagerank Update

  1. websitejudge

    Gefeliciteerd met de PR 5.

    WebsiteJudge.com is van PR4 naar PR3 gegaan. Echter… Wij hadden voorheen op de homepage alleen PR4 en de rest was PR0. Nu hebben vrijwel alle categoriepagina’s een PR3 of PR2.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.