Welkom op de blog van Blog Online

Vandaag gaat de eigen blog van Blog Online B.V. live. Via deze blog verschaffen wij informatie over de ontwikkelingen bij Blog Online en bieden wij een platform voor discussie. Naast de gang van zaken in ons eigen bedrijf, zullen wij ook aandacht schenken aan ontwikkelingen in de blogosphere.

Daarbij zullen wij dankbaar gebruik maken van verschillende informatiebronnen en met name twee zeer goede blogs, die er in Nederland bestaan: Marketingfacts en Frankwatching.

Blog Online is op 28 juni 2005 van start gegaan. Door middel van blog.nl en blog2blog.nl worden blogservices aan bedrijfsleven en particulieren geboden. Daarnaast worden blogs gemaakt over een groot aantal thema’s. Momenteel draaien 7 themablogs. Blog Online werkt daarbij samen met free-lance redacteuren, die ervaring hebben op hun thema.

Toevallig is onze achternaam Blog. Niet toevallig is, dat wij ingredienten combineren op de terreinen van IT , Marketing, Logistiek, Management en Ondernemerschap. Met veel plezier en enthousiasme werken wij nu aan de uitbouw van Blog Online. Wij voelen ons ondernemende pioniers, die in deze fascinerende wereld een positie willen opbouwen. Dat bloggen leeft en nog maar aan het begin van een mooi tijdperk staat, blijkt ons steeds weer. Het succes van de Ritablog van afgelopen weekend bewijst dat eens te meer.

Lees ook:Blog Online betrekt eigen kantoorruimte
Lees ook:Weer acht nieuwe bloggers gestart op Blog.nl!
Lees ook:Blog.nl breidt uit naar hiphop en musical
Lees ook:Compleet filmaanbod op Blog.nl met komst Arthouse en FilmopTV
Lees ook:Metalblog in MusicMaker

Eén reactie op “Welkom op de blog van Blog Online

  1. Hester

    Nadat wij eerst werden gefeliciteerd met het live gaan van onze blog, is het nu de beurt aan ons: Ook julie van harte! Ziet er goed uit!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.