Rita blog trekt 30.000 bezoekers in 2 dagen

Zoals gisteren gemeld, heeft Blog Online in de aanloop van de hurricane Rita het initiatief genomen voor een blog over Rita. Onze lokale "reporter", de heer Joop van Delft krijgt van ons een blog met logincodes om erg simpel vanuit Houston de blog te kunnen onderhouden. De blog, krijgt de standaardlay-out, die Blog Online voor zijn themablogs hanteert.

In no-time hebben we de blog gereed, waar we normaal kiezen voor een uitgebreide aanloopfase, was dat deze keer uiteraard niet het geval.

Na lancering plaatst nu.nl het door ons verzonden persbericht vrijwel meteen op de voorpagina. De blog trekt vele duizenden bezoekers en honderden mensen plaatsen een reactie. Iedereen leeft mee met het persoonlijke verhaal vanuit Houston.

Later plaatst Elsevier het bericht op zijn pagina buitenland.en de blog wordt op erg veel andere sites/blogs genoemd. Verschillende weerkundige sites uit Nederland en Belgie maken er melding van. Zelfs de NCRV plaatst een reactie, dat ze graag met Joop in contact willen komen. Binnen een half uur is Joop life in de uitzending op Radio 1.

Vanaf het begin zijn de bezoekersaantallen extreem hoog.Tot op dit moment (48 uur na lancering) heeft de blog ca. 30.000 bezoekers getrokken en er zijn meer dan 250 reacties geplaatst.

Wij hadden gerekend op veel bezoekers, maar deze aantallen overtreffen onze verwachtingen. Hieruit blijkt wederom, wat een geweldig medium een weblog is.

Lees ook:We nemen het initiatief voor een blog over Rita
Lees ook:Vrouw.blog.nl gelanceerd
Lees ook:7 themablogs live
Lees ook:Google Pagerank Update
Lees ook:Blijste baby van Nederland levert meeste reacties op

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.