Weer acht nieuwe bloggers gestart op Blog.nl!

In januari verwelkomde wij al zes nieuwe bloggers en daar zijn deze maand weer acht nieuwe bloggers bij gekomen. Zoals in het bericht van januari is te lezen, zijn wij sinds oktober druk bezig geweest met het zoeken naar nieuwe bloggers voor zowel bestaande als nieuwe blogs. Deze oproep zorgde voor ontzettend veel leuke reacties.

Met trots verwelkomen wij deze acht nieuwe bloggers: Lianne van Veen (Hotel.blog.nl), Saskia Bogaart en Donata van der Rassel (Spiritualiteit.blog.nl), Sjors Beukeboom (Wielrennen.blog.nl), Bregje Booltink (Wonen.blog.nl), Sanne Botterblom (Fitness.blog.nl), Robin Bruggeman (Alternative.blog.nl), Thijs Dingemans (PSV.blog.nl) en Joris Janssen (Duurzaam.blog.nl).

Welkom allemaal en veel succes en plezier met bloggen!

Wij zijn nog steeds op zoek naar bloggers voor de thema’s: Carrière, Celeb, Bizar, Circus, Fastfood, Paranormaal, Kunst, FC Groningen, SC Heerenveen, Mobiliteit, Logistiek, Besparen, China, Italië en Australië. Maar heb je zelf ideeën voor een blog? Dan mag je altijd een voorstel doen. Interesse? Neem dan een kijkje op http://blog.nl/bloggers-gezocht.

Lees ook:Nieuwe bloggers gezocht!
Lees ook:Zes nieuwe bloggers gestart op Blog.nl
Lees ook:Nieuwe blog over Circussen
Lees ook:Alternative.blog.nl en Nu.nl werken samen
Lees ook:Nieuw design

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.