Blog.nl gaat de politiek in

Politiek is hip. Het succes van de Cool Politics op Lowlands bewijst dat juist ook jongeren willen en kúnnen meepraten. En daarvoor moeten ze dus volop kans krijgen! Op een kritische, moderne en hapklare manier.

En vanaf nu kan dat! Vandaag, kort voor de Tweede Kamer verkiezingen, lanceert het grote professionele netwerk van blog.nl de nieuwe digitale zeepkist: tweedekamer.blog.nl.

Op tweedekamer.blog.nl schrijft historica Melissa Truijens dagelijks op eigenwijze en kritische toon over de ins en outs van de Tweede Kamer.

Verkiezingsprogramma’s, politieke rellen en bureaucratisch geharrewar worden nietsontziend besproken. En op de blog kan íedereen meedoen. Daardoor ontstaan scherpe discussies, die bijdragen aan de meningvorming van de lezers.

De afgelopen weken heeft Melissa Truijens op de blog al een groot aantal artikelen geplaatst, zoals over het zogenaamde gat op rechts, de bezuinigingsdrift van de VVD en Zo heeft Pim het dus níet gewild

Vanochtend schrijft Melissa over de SP, die wederom boos is. Dit keer is de SP boos op het plan van Maria van der Hoeven om alle schoolgaande kinderen een cultuur chipknip te geven. En dat is niet omdat de chip knip zelf geflopt is, maar omdat de meerderheid van de Tweede Kamer liever had gezien dat alle rijksmusea in het hele land gratis zouden worden.

Lees ook:Eerste blog voor de werkvloer van Nederland
Lees ook:185 mensen hebben een eigen blog bij blog2blog
Lees ook:Luisterend Nederland maakt kennis met redacteur Beautyblog
Lees ook:Gamesblog in de SP!TS
Lees ook:November opnieuw recordmaand

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.