185 mensen hebben een eigen blog bij blog2blog

Dagelijks registreren zich nieuwe mensen bij blog2blog. blog2blog bestaat sinds 28 juni 2005 en is dus eigenlijk alleen nog maar in de vakantieperiode live. En blog2blog verkeert nog in de zogenaamde betafase, wat wil zeggen, dat alles wel functioneert, maar dat de lay-out nog niet volmaakt is. Desondanks hebben tot op de dag van vandaag, 22 september, al 185 mensen een eigen blog aangemaakt Ze zijn van alle leeftijden, van beide geslachten, wonen verspreid over het land en schrijven over de meest uiteenlopende onderwerpen. Beslist de moeite waard om een kijkje te nemen. Er is voor iedereen wel een blog bij, waarin hij of zij geinteresseerd is.

Lees ook:Vandaag wordt dé weblog voor Feyenoord supporters gelanceerd!
Lees ook:Sinologe en journaliste begint professionele blog over China op blog.nl
Lees ook:We nemen het initiatief voor een blog over Rita
Lees ook:Blog.nl blogt nu ook vanuit Suriname
Lees ook:Eerste professionele blog vanuit Spanje over Spanje gaat live

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.