Dieet.blog.nl gelanceerd op Dag van de Dietist

Vandaag, de dag van de Dietist, gaat de eerste professionele weblog over dieten live.

Dieet.blog.nl is bestemd voor iedereen (jong en oud), die geinteresseerd is in voeding en dieten.

De redactie van dieet.blog.nl is in handen van de drie gediplomeerd dietisten van Dietistenpraktijk Renate de Schaap. Zij voert

sinds begin 1994 haar eigen praktijk in Amstelveen en Amsterdam (Jan van Goyen kliniek). In haar praktijk zijn drie dietisten werkzaam. Renate de Schaap: Het motto van mijn praktijk is al jaren: de dietist is niet zo streng als u denkt. Dit is ook het uitgangspunt van de berichten op de blog. Dagelijks schrijf ik over nieuwe ontwikkelingen op het gebied van voeding en dieten. Ik heb de afgelopen weken proefgedraaid met berichten over versheid van producten, logo op voedsel, soort ontbijt heeft invloed op prestaties van kinderen, salmonella besmetting, diabetes, ontwikkelen van langer houdbare groenten, eetgewoontes van kinderen en het aanpassen van voeding bij premenstruaal syndroom. De blog zal ook aandacht schenken aan allerlei initiatieven, die door de levensmiddelenindustrie worden genomen om iets aan het overgewicht van veel mensen te doen.

Iedere zaterdag verschijnt de tip van de week. Renate de Schaap: Uit mijn praktijk weet ik, dat mensen graag uit eten gaan, maar bang zijn er dik van te worden. Daarom zullen de tips de komende tijd gaan over restaurantbezoek; oftewel heerlijk uit eten gaan en toch op je gewicht letten.

Wij wensen Renate de Schaap erg veel succes met deze weblog, die veel mesen zal interesseren.

Lees ook:Bloggen in de zorg
Lees ook:Schaatsen.blog.nl: de plek, waar alle Nederlanders mee kunnen doen met Turijn
Lees ook:Blog.nl blogt nu ook vanuit Suriname
Lees ook:Kom jij de PR doen voor één van de grootste websites van Nederland?
Lees ook:Maar liefst 10 nieuwe themablogs gelanceerd op 23 maart 2006

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.