Professionele fitnessers beginnen weblog over fitness

Sporten is gezond, dat is het gemeenschappelijke uitgangspunt van iedereen die hardloopt, fitnesst, stept, spint, tennist of zwemt. Het is ook leuk en lekker. Maar het is zoveel meer en er valt zoveel meer over te zeggen. Vandaar dat het hoog tijd is om een professionele weblog over fitness te lanceren: Fitness.blog.nl

De fitnessblog staat onder redactie van fitnessinstructrice/redacteur Wanda Bregman en schrijfster en coach/therapeut Mirjam Windrich.

Wanda Bregman heeft jaren professioneel geturnd, getraind voor fitnesswedstrijden en heeft de opleiding journalistiek gedaan aan de Fontys Hogeschool in Tilburg. Momenteel is ze werkzaam bij het magazine Kunstbeeld en geeft ze les op diverse sportscholen. Mirjam Windrich studeerde Nederlands en Psychologie en schreef ondermeer de roman Een vaste vriend.

Met hun beider jarenlange ervaring op het gebied van zowel fitness, hardlopen, turnen, aerobics en spinning weten zij waar ze het over hebben.

Diverse takken van sport worden onder de loep genomen en op kwaliteit, kwantiteit, maar vooral ook op het sociale gebeuren getest. Nieuwe trends worden gespot, voeding en kledingtips gegeven, sociale codes onder de loep genomen. En vergeet de geest niet, die wil ook wat en die verrijkt zich ook tijdens het sporten.

Daarover en over nog veel meer gaat de fitnessblog: aantrekkelijk voor iedereen die in zijn vel zit. En iedereen kan er weetjes kwijt, mee discussiƫren, afreageren, raad geven, nieuwtjes volgen, nieuwtjes brengen en zijn of haar sportieve ei kwijtraken.

Lees ook:Celebs.blog.nl; entertainmentnieuws met een knipoog
Lees ook:Blog Online zoekt fitness-blogger
Lees ook:Eerste blog voor de werkvloer van Nederland
Lees ook:Blog.nl gestart met Facebook applicatie
Lees ook:Publicist, auteur en docent Victor Peters begint blog over Nieuwe Media

4 reacties op “Professionele fitnessers beginnen weblog over fitness

  1. Johan Donders

    Leuk initiatief. Ik denk dat het een sport is waarin veel te vermelden valt. Ik hoop dat er ook aandacht geschoken wordt aan de serieuze sporter. Fitnessportal.nl richt zich bijvoorbeeld alleen op de gezonde fitnesser. Tips en opmerkingen zijn van harte welkom.

      /   Beantwoorden  / 
  2. anoniempje1

    heey ik ben 16 jaar
    ben 1,81 meter lang
    weeg 67 kilo
    kan iemand mij een fitness schema voorschrijven ofzoiets?

      /   Beantwoorden  / 
  3. Jacqueline Rosenberg

    Sporten is natuurlijk gezond maar lees ook even het gratis boek op internet “Eet & Bemin” op http://www.Slankboek.nl Succes!

      /   Beantwoorden  / 
  4. Arne

    Succes met het bloggen, ik ga het volgen.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.