BNR strikt Bizniz-blogger als Deuss-expert

De afgelopen week is er druk gezocht naar miljardair John Deuss, die opeens van de aardbodem leek verdwenen. Bizniz.blog.nl besteedde hier de nodige aandacht aan en dat is verschillende media niet ontgaan. Zo was Bizniz-blogger Henk Willem Smits vanmorgen te gast bij Business News Radio als ‘John Deuss-expert’. En terwijl Henk Willem daar over de verdwijning praatte, bleek Deuss opeens opgepakt. Toen maar snel een computer opgezocht om het nieuws te bloggen. Beluister het interview hier terug (ongeveer vanaf minuut 18).

Lees ook:Luisterend Nederland maakt kennis met redacteur Beautyblog
Lees ook:Ben Blog op BNR over bloggen
Lees ook:Blog.nl uitgeroepen tot Marktveroveraar door Business Nieuws Radio
Lees ook:blog.nl op Radio 1
Lees ook:Nieuwe Toneelblog uitgebreid in Noord-Hollands Dagblad

2 reacties op “BNR strikt Bizniz-blogger als Deuss-expert

  1. P.M.A. van B.

    In de berichtgeving over dhr. Deuss mis ik nogal ‘een en ander’.
    Met zijn broer was ik bevriend en zat ik in dezelfde klas van de middelbare school; John (toen nog Jan geheten) zat een klas hoger.
    Voor zover mij bekend was hun vader in dienst bij Ford Nederland.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Nuchter

      Is deze Jan (of John) Deuss voorzien van grote brandwond-littekens in gezicht en hals? Dan was zijn vader inderdaad werkzaam bij Ford Nederland als directeur Verkoop of verkoopleider. Na zijn vertrek bij Ford, kwam hij terecht bij de importeur van het Japanse automerk Isuzu (of was hij dat zèlf?), ergens in Zeeland gevestigd. In zijn Ford-periode woonde het gezin aan de Nieuwe Bussummerweg in Huizen NH. John/Jan (of was het zijn broer?) was geheel vervuld van UFO’s en gaf daar zelfs een tijdschriftje over uit. Maar na het begin van de 60-er jaren, heb ik niets meer van de familie gehoord.

        /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.