Grootste blog.nl bijeenkomst ooit

Meer dan 40 enthousiaste bloggers troffen elkaar afgelopen woensdagavond op de grootste blog.nl bloggersbijeenkomst ooit. Zij en de staf van Blog Online kwamen bijeen in de VIP-ruimte van de Sporthallen Zuid om te spreken over allerlei ontwikkelingen. Zo werd gemeld, dat de groei in bezoek in het jaar 2008 maar liefst 40% bedraagt en dat het netwerk van blog.nl aan het eind van 2008 ca. 90 themablogs zal omvatten.

Tim van den Berg, Channel Manager Blogs & Communities bij Webads, sprak over de groei van online advertising en met name de extra belangstelling van adverteerders voor non-display advertising, als advertorials en header-takeovers. De verwachtingen hiervan voor volgend jaar zijn hooggespannen, met name vanwege de effectiviteit van deze nieuwe uitingsvormen.

Uitvoerig werd aandacht besteed aan de overgang van Lifetype op WordPress van afgelopen weekend. Maar liefst 100.000 berichten van bloggers en 400.000 reacties van bezoekers werden overgezet. De site blog.nl is niet uit de lucht geweest tijdens deze grote migratie. De overgang op WordPress heeft tot extra functionaliteiten geleid en de komende tijd worden meer functionaliteiten toegevoegd.

Het professionele netwerk van blog.nl heeft een stevige plaats veroverd in het zo veranderende mediaspectrum. Om die positie te behouden en te versterken is het gewenst, dat het platform en de systemen aan de wensen van bloggers en bezoekers blijft voldoen. Met de overgang naar WordPress blijft blog.nl in staat om voorop te blijven lopen in de wereld van de Blogs en de Social Communities.

Lees ook:Blog.nl behaalt record
Lees ook:Netwerk blog.nl groeit in maart met meer dan 25%
Lees ook:Maar liefst 1.5 miljoen bezoekers op blog.nl in de maand mei
Lees ook:2e redacteurenbijeenkomst weer zeer inspirerend
Lees ook:Bereik blog.nl in maart gestegen naar 2,2 miljoen bezoekers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.