Gezonde discussie op 5e redacteurenbijeenkomst

Wat doe je met schuttingtaal in de reacties, waarom is een goeie kop boven een bericht zo belangrijk en moet je schrijven over een onderwerp dat al op een andere blog aan bod komt? Het zijn slechts een paar van de vraagstukken die de revue passeerden op de vijfde redacteurenbijeenkomst van Blog Online, afgelopen woensdag 27 september.
Ook dit keer weer veel nieuwe gezichten en veel mensen die er een intensieve reis voor over hadden om bij de vergadering aanwezig te zijn. Het leverde ook dit keer gezonde discussie en inspiratie op.

De meeste bloggers zijn nu al een aantal maanden bezig, daarnaast waren er redacteuren wiens blogs binnenkort worden gelanceerd. Toch hebben ze allemaal hetzelfde doel voor ogen: de ‘eigen’ blog verder uitbouwen.

Uitgever Ben Blog vertelde over de ontwikkelingen van het afgelopen kwartaal. Opnieuw een sterke groei in de bezoekersaantallen, een verhaal over commercie en techniek en natuurlijk werden de plannen voor het komende kwartaal doorgenomen. Herman Roggeveen leidde een discussieronde en gaf tips & tricks om snelle en originele nieuwsgaring te bereiken.

Op de volgende redacteurenbijeenkomst waarschijnlijk weer een boel nieuwe gezichten. En dat zou wel eens een probleem kunnen opleveren; het zaaltje in de Sporthallen Zuid zat nu namelijk al erg vol :-)

Lees ook:Veel nieuwe gezichten op 3e redacteurenbijeenkomst
Lees ook:1e Redacteurenbijeenkomst groot succes
Lees ook:2e redacteurenbijeenkomst weer zeer inspirerend
Lees ook:Feestelijke redacteurenbijeenkomst vanwege 1-jarig bestaan blog.nl
Lees ook:Blog.nl gaat door de 2,5 miljoen!

Eén reactie op “Gezonde discussie op 5e redacteurenbijeenkomst

  1. Ralf M.M. Stultiens

    Beste collega-Bloggers,

    Ik kon er dit maal (zou voor mij de eerste maal zijn) helaas niet bij zijn maar ben nu al benieuwd naar de eerst komende bijeenkomst. Ik zal dan in ieder geval aanwezig zijn!

    Succes allemaal!

    Groeten,

    Ralf

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.