Herman Roggeveen versterkt gelederen van Blog Online

Per 1 september 2006 gaat Herman Roggeveen de organisatie van Blog Online versterken.

Herman zal zich onder meer bezig houden met het ontwikkelen van nieuwe themablogs, het werven en coachen van nieuwe redacteuren voor themablogs en de redactievoering van deze blog van Blog Online: blogonline.blog.nl.

Herman is geen onbekende voor Blog Online.

Hij is redacteur van 2 themablogs van het netwerk van blog.nl. Sinds augustus 2005 is hij redacteur van zappen.blog.nl, het themablog over alles wat met televisie te maken heeft en sinds november 2005 is hij tevens redacteur van nlpop.blog.nl, de blog over Nederlandse muziek. Beide blogs trekken dagelijks duizenden bezoekers en een groot deel daarvan vormt een vaste community.

Herman heeft de opleiding Journalistiek te Utrecht in 2004 afgerond. Hij heeft ervaring als internetjournalist bij VPRO’s online muziekplatform 3VOOR12, bij RTL Nieuws en bij de Vara.

Deze uitbreiding past in het beleid om de sterke groei, die zich in het eerste jaar van ons bestaan (vanaf juni 2005) heeft geëtaleerd, met kracht voort te zetten. Blog Online is via www.blog.nl uitgever van themablogs, die onder redactie staan van journalisten met een passie. Daarnaast stellen wij weblogs ter beschikking aan bedrijven en organisaties voor interne en externe communicatie.

Lees ook:blog.nl groeit met 50% in 2010
Lees ook:Maar liefst 10 nieuwe themablogs gelanceerd op 23 maart 2006
Lees ook:1e Redacteurenbijeenkomst groot succes
Lees ook:blog.nl kiest voor WebAds
Lees ook:Muziekthema van blog.nl is per vandaag de meest uitgebreide van Nederland

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.