Nieuwe blog over Circussen

header van circus.blog.nl

Met gepaste trotst presenteren wij u… Circus.blog.nl! Deze nieuwe website is sinds 1 maart opgenomen in het Blog.nl netwerk, dat gemiddeld 3,5 miljoen unieke bezoekers per maand mag verwelkomen.

De hoofdredactie is in handen van Angel Mulder, journaliste en fotografe, die momenteel druk bezig is met het schrijven van een boek over mensen die leven en werken met de zogenaamde ‘grote katachtigen’, zoals tijgers en leeuwen.

Volgens haar was de tijd rijp voor een uitgebreide, actuele website over het circus:

“Tijdens enkele gesprekken die ik de afgelopen maanden had met circusartiesten, bleek niet alleen hoe groot de liefde voor de dieren is, maar ook de liefde voor het circus. De afgelopen jaren is het traditionele circus met regelmaat in een kwaad daglicht gezet, waardoor het circus een uitstervende vorm van entertainment lijkt te worden. Toch heeft het circus wereldwijd een flinke schare fans en zijn er in Nederland slechts enkele goede sites over het circus te vinden. Op Circus.blog.nl (ook te bezoeken via circusblog.nl) zullen wij het circus met al zijn mooie aspecten belichten. Je zult hier de komende tijd naast veel nieuws ook mooie reportages, video’s, interviews en meer kunnen vinden. Wij hopen dan ook op een fijne samenwerkingen met de vele mooie circussen en zijn artiesten wereldwijd om gezamenlijk het circus te promoten en de lezers te voorzien van leuk en interessant leesvoer over deze bijzondere wereld”. 

Angel Mulder is binnen het blog.nl netwerk onder meer verantwoordelijk voor de succesvolle blogs Glamour.blog.nl en Musical.blog.nl.

Blog.nl is  uitgegroeid tot het grootste Nederlandse netwerk van kwaliteitsblogs. Momenteel zijn er 75 themablogs, die meer dan 3,5 miljoen bezoekers per maand trekken. De blogs zijn in 10 channels rondom interessegebieden ingedeeld: Beauty & Gezondheid, Entertainment, Food & Shoppen, Lifestyle, Media, Reizen, Relaties & Seks, Sport, Voetbal en Werk & Geld.

Vrijwel alle blogs worden geschreven door professionele journalisten met een passie voor hun thema. De bloggers brengen op bloggiaanse wijze (snel, bondig, geïllustreerd en uitdagend) het laatste nieuws over elk thema. Elke dag worden nieuwe berichten geplaatst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.