Lavital Bedden is eerste Nederlandse beddenfabriek met een eigen weblog

Lavital Bedden heeft haar website met een weblog uitgebreid. De blog is direct toegankelijk via lavital.blog.nl en de blog is ook vanaf de site www.lavital.nl bereikbaar.  Lavital is daarmee de eerste beddenfabrikant in Nederland, die dat doet. De eigenaren van de ambachtelijke beddenfabriek in Zwaag gaan op deze wijze interactief de dialoog aan met iedereen die slaapinformatie wil.

 

Op de weblog staat een mix van serieuze en luchtig informatie.

Zo is er uitgebreide voorlichting over bodems en matrasmaterialen. Maar ook ‘slaapverwekkende’ verhalen, ‘wakkere’ tips en andere informatie die met goed slapen te maken heeft, komen aan bod. De lezer kan direct reageren, zijn/haar mening geven en vragen stellen, waar snel respons op komt.

 

Frans Segers en Marjolein Vaders-Segers zijn bevlogen ondernemers met een duidelijke visie, gezonde logica en een flinke dosis expertise. Zij kunnen als geen ander boeiend en informatief berichten over hun vakgebied.

 

Frans en Marjolein zijn op het idee van de blog gekomen na lezing van een artikel in “De Zaak” over blogging. Marjolein merkt op:  “ Wij zijn op zoek gegaan naar bedrijven die ons konden adviseren en kwamen al snel bij Blog Online te Amstelveen terecht. Samen hebben we de blog ontwikkeld, Blog Online heeft veel kennis en ervaring over het opzetten van een blog. Ze hebben alles voor ons geregeld. De blog is volledig in onze huisstijl gebouwd en we maken gebruik van een gebruiksvriendelijk Content-Management-Systeem. Hierdoor kunnen we zelf berichten op de blog plaatsen. Ander groot voordeel is, dat we er technisch gezien geen omkijken naar hebben. De blog draait op hun servers en ze garanderen ons dat de blog vrijwel nooit uit de lucht is”.

 

Ter info: Lavital is de merknaam van een ambachtelijke beddenfabriek in Zwaag. Men maakt gepersonaliseerde boxsprings en matrassen van natuurlijke materialen zoals, paardenhaar, katoen, wol, vlas en kameelwol. En levert aan geheel Nederland en ver daarbuiten. Iedereen is persoonlijk welkom in de beddenfabriek in het Noord-Hollandse Zwaag. Daar kan worden gezien hoe Lavital op ambachtelijke wijze bedden van natuurlijke materialen maakt. Elk bed wordt naar persoonlijke kenmerken, wensen en behoeften uitgevoerd. Lavital geeft zonder schroom levenslange garantie op haar bedden.

 

Blog Online is een in Amstelveen gevestigd bedrijf, dat zich heeft gespecialiseerd in weblogs. Het bedrijf heeft voor meer bedrijven blogs ontwikkeld, o.a. voor Interpolis en Chapeau! Daarnaast is Blog Online uitgever van www.blog.nl, het netwerk van  themablogs. Dit netwerk trekt per maand 1 miljoen bezoekers.

 

 

Meer info:

Lavital                                                             Blog Online B.V.

De Corantijn 28a                                              Postbus 197

1689 AP Zwaag                                               1180 AD Amstelveen

Telefoon 0229 – 241 307                                   Telefoon 020-4459931

www.lavital.nl                                                   www.blog.nl

lavital.blog.nl                                                   www.blogonline.blog.nl

Lees ook:Rabobank verlengt sponsorship
Lees ook:Nieuwste themablog gaat over Nederlandse muziek
Lees ook:blog.nl kiest voor WebAds
Lees ook:Maar liefst 1.5 miljoen bezoekers op blog.nl in de maand mei
Lees ook:Maar liefst 10 nieuwe themablogs gelanceerd op 23 maart 2006

2 reacties op “Lavital Bedden is eerste Nederlandse beddenfabriek met een eigen weblog

 1. Bob

  is een blog op een website wel een succes? het is toch voor de uiting van een mening? wil je meningen op een website?

    /   Beantwoorden  / 
 2. Ben Blog

  Veel bedrijven willen graag weten hoe mensen over hun bedrijf en hun producten/diensten denken. En doen van alles, zoals enquĂȘtes, om daar achter te komen. Een blog is erg geschikt om mensen hun mening te vragen.
  En ook om het laatste nieuws te brengen over het bedrijf en om informatie over producten/diensten te geven.
  Daarbij zorgt een blog op een website voor een betere vindbaarheid. Zoekmachines, zoals Google, geven de website een hogere pagerank en tonen de website op een hogere positie.

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.