3,5 miljoen bezoekers in november

Het gaat maar door met het breken van records!  Alweer 10% meer bezoekers dan de vorige maand. In november zijn maar liefst 3,5 miljoen bezoeken geteld binnen blog.nl. Dat is een verdubbeling t.o.v. november 2008. Het aantal unieke bezoekers was ruim 2,1 miljoen en het aantal bekeken pagina’s bereikte eveneens een all-time high van 7 miljoen.

De meeste themablogs van blog.nl hebben hieraan bijgedragen; een gelukwens gaat dan ook uit naar alle bloggers van blog.nl. En alle bezoekers worden hartelijk bedankt voor hun bezoeken aan blog.nl.  En zeker niet in de laatste plaats is een dankwoord op z’n plaats voor de adverteerders op blog.nl.  Steeds meer gerenommeerde bedrijven profiteren van succesvolle campagnes op blog.nl. In november waren dat onder meer Digikings, Kia, Mattel (FisherPrice), NS/Thalys, Nutricia, Philips en Sony.

Op naar het volgende record!

Lees ook:Blog.nl trekt meer dan 3 miljoen bezoekers in oktober!
Lees ook:Bereik blog.nl in maart gestegen naar 2,2 miljoen bezoekers
Lees ook:Alweer een record aantal bezoekers!
Lees ook:Blog.nl gaat door de 2,5 miljoen!
Lees ook:Hoge records van blog.nl