Blog.nl trekt meer dan 3 miljoen bezoekers in oktober!

Geweldig! In oktober zijn maar liefst 3,2 miljoen bezoeken geteld binnen blog.nl. Dat is een stijging van 20% t.o.v. het eerdere record van september en van 80% t.o.v. oktober 2008. Het aantal unieke bezoekers was 2 miljoen en het aantal bekeken pagina’s bereikte eveneens een all-time high van meer dan 6 miljoen.

De meeste themablogs van blog.nl hebben hieraan bijgedragen; een gelukwens gaat dan ook uit naar alle bloggers van blog.nl. En alle bezoekers worden hartelijk bedankt voor hun bezoeken aan blog.nl.  En zeker niet in de laatste plaats is een dankwoord op z’n plaats voor de adverteerders op blog.nl.  Steeds meer gerenommeerde bedrijven profiteren van succesvolle campagnes op blog.nl. In oktober waren dat onder meer  Agis, de Bijenkorf, Centraal Beheer Achmea, Disneyland, Kia, Martinair, McDonalds, Pfizer, Philips, SPA, Staatsloterij, Thomas Cook, TNT en Unilever (Becel, Calvé, Cup a Soup, Unox).

Op naar het volgende record!

Lees ook:3,5 miljoen bezoekers in november
Lees ook:Blog.nl gaat door de 2,5 miljoen!
Lees ook:Alweer een record aantal bezoekers!
Lees ook:Hoge records van blog.nl
Lees ook:Bereik blog.nl in maart gestegen naar 2,2 miljoen bezoekers

Eén reactie op “Blog.nl trekt meer dan 3 miljoen bezoekers in oktober!

  1. online

    Bedankt voor een interessante blog

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.