Zappen.blog.nl voorzien van een nieuwe frisse lay-out

Zappen heeft sinds dit weekend een totaal nieuwe lay-out! De grootste televisieblog van Nederland heeft een metamorfose ondergaan en is weer helemaal bij de tijd. Dit keer hebben we het over een andere boeg gegooid. Afbeeldingen staan op dit blog centraal, waardoor de nieuwe lay-out speelser is geworden.

Niet alleen de desktop versie, maar ook de mobiele versie heeft een nieuwe bijpassende lay-out. Nu kunnen bezoekers ook via de mobiele telefoon of tablet surfen op de vernieuwde website van Zappen. Door middel van swipen/sliden kunnen bezoekers door de artikelen vliegen. De mobiele versie is voor elk apparaat beschikbaar.

Neem snel een kijkje op de vernieuwde website van Zappen!

screenshot_zappen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.