Kom jij de PR doen voor één van de grootste websites van Nederland?

Beschrijving van de organisatie
Blog.nl is sinds de start in juni 2005 uitgegroeid tot het grootste Nederlandse netwerk van kwaliteitsblogs. September 2011 zijn er 75 themablogs, die meer dan 3,5 miljoen bezoekers per maand trekken. De blogs zijn in 10 channels rondom interessegebieden ingedeeld: Beauty & Gezondheid, Entertainment, Food & Shoppen, Lifestyle, Media, Reizen, Relaties & Seks, Sport, Voetbal en Werk & Geld.

Vrijwel alle blogs worden geschreven door professionele journalisten met een passie voor hun thema. De bloggers brengen op bloggiaanse wijze (snel, bondig, geïllustreerd en uitdagend) het laatste nieuws over elk thema. Elke dag worden nieuwe berichten geplaatst. Voorbeelden zijn http://zappen.blog.nl; http://glamour.blog.nl; http://voetbal.blog.nl. 

Stageopdracht
Jij wordt verantwoordelijk voor de Public Relations van Blog.nl. Doel hiervan is om de positie van Blog.nl nog verder te versterken. Tijdens de stage zal moeten worden onderzocht welke middelen hiertoe het beste kunnen worden ingezet. Hierbij spelen naast traditionele middelen als persberichten, de Social Media een belangrijke rol. Vervolgens kun je de gekozen middelen in de praktijk gaan inzetten en daarna de effectiviteit hiervan gaan meten.

Verder biedt de stage de gelegenheid om een bijdrage te leveren aan en ervaring op te doen in de dagelijkse praktijk van een jonge, dynamische organisatie met een sterke pioniersmentaliteit en ondernemingszin.

Al met al een mooie klus voor een gemotiveerde, ambitieuze student met belangstelling voor het zo veranderende medialandschap.

Waarom dit doen?
- Grote mate van zelfstandigheid
- Actief zijn in dynamische, moderne organisatie
- Doet ervaring op in nieuwe media omgeving
- Concreet project: Het resultaat zal worden geïmplementeerd

Voorwaarden
- Hij/zij is student HBO of WO, kent de mogelijkheden van het internet en kan zelfstandig te werk gaan.
- Hij/zij heeft kennis van en ervaring met: Public Relations en Nieuwe Media

Vergoeding
De vergoeding bedraagt € 300,00 per maand.

Reactie
We zien graag je belangstelling en CV tegemoet op [email protected]

Een rijbewijs is geen vereiste.

Bedrijfsinformatie

Op Blog.nl kunnen ook bedrijven en organisaties actief worden in de wereld van het bloggen. Blog.nl is eind 2008 genomineerd voor website van het jaar.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.