Familie Gijsen wint laptop van HP

Familie Gijsen2De familie Gijsen is de glorieuze winnaar geworden van de prijsvraag, die in september en oktober op blog.nl heeft gestaan. In de prijsvraag werd opgeroepen om een foto in te sturen wat jij zou doen als jij door een paparazzi wordt benaderd.

De Gijsens hebben daarmee een fantastische laptop van HP gewonnen.

“We zijn helemaal in de gloria met de hp-mini. De lol vooraf met het maken van de foto was al groot. Maar toen de hp-mini werd bezorgd was het helemaal te gek. We hebben een groot gezin, dus we weten er wel raad mee.

Bedankt en de hartelijke groeten van Familie Gijsen”Eén reactie op “Familie Gijsen wint laptop van HP

  1. denny

    gefeliciteerd (:

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.