2 van de 3 genomineerde blogs komen uit blog.nl

Het radioblog Radioactive en de muziekblog Minimal zijn genomineerd voor de Nobiles Blogwedstrijd ’Blogger ’09′. Beide blogs behoren tot het netwerk blog.nl, dat ruim 90 professionele themablogs omvat. De verkiezing wordt dit jaar voor het eerst gehouden en een deskundige jury heeft in iedere categorie drie blogs genomineerd die onderhouden worden door studenten of starters met maximaal twee jaar werkervaring. Radioactive en Minimal zijn genomineerd in de categorie ‘Themablog’ en de jury verantwoordt haar keuze voor de nominatie met de lovende woorden ”hoge productie, goed geschreven, duidelijk een blogger met kennis van zaken”. 2 van de 3 genomineerde blogs komen uit het netwerk blog.nl.

Wordt Radioactive of  Minimal hét themablog van 2009? Als het aan ons ligt wel! Prijzen zijn er om gewonnen te worden en jij kunt daar aan meehelpen!

Stemmen voor het beste themablog kan via deze link. Onderaan staat de mogelijk om te stemmen. Selecteer om op Radioactive te stemmen voor Jorn of voor Claire. Om je stem te verzenden moet je alleen wel even je e-mailadres invullen om dubbele stemmen tegen te gaan (Nobiles doet er verder niets vervelends mee).

Alvast dank voor je stem!

Lees ook:Onze blogs in de race voor ‘site van het jaar 2006′
Lees ook:Blog.nl genomineerd voor website van het jaar
Lees ook:Genomineerd voor de Dutch Bloggies
Lees ook:Site van het Jaar-verkiezing gestaakt
Lees ook:Bier.blog.nl genomineerd voor PINT bierprijzen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.