Feestelijke redacteurenbijeenkomst vanwege 1-jarig bestaan blog.nl

Gisteravond vond een feestelijke redacteurenbijeenkomst van Blog.nl plaats. Het was op de kop af een jaar geleden, dat blog.nl van start ging en dat moest gevierd worden. Zo’n 25 bloggers waren in De Kegel in Amstelveen bijeen om, onder het genot van een hapje en een drankje, hun kwaliteiten op de bowlingbaan te etaleren. Sommige redacteuren hadden er een reis van zo’n 3 uur uur voor over om er bij te kunnen zijn.

Heel wat bowlingtalent kwam boven de oppervlakte. De redactrice van de dieetblog, Renate de Schaap, werd winnares. Zij bleek over alle banen de meeste punten te hebben gescoord. .

Voorafgaande aan het bowlen vond de inmiddels traditionele vergadering plaats (al weer de 4e). Ben en Ayalon Blog vertelden over bezoekersaantallen, commercie, techniek en de plannen voor het nieuwe kwartaal.

Job Twisk, docent aan de School voor de Journalistiek in Utrecht, hield een zeer interessante bijdrage over Cross Media Journalism. Hij ging o.a. in op de bevindingen van het Congres in Utrecht van 20 juni j.l., waarbij hij dagvoorzitter was. Marcel Schuyt, directeur van het web-agency bureau Semilo, vertelde over de recent gestarte samenwerking met blog.nl en over de wijze, waarop hij de blogs in de markt aanbiedt.

Ook dit keer kwamen er veel ideen van redacteuren op tafel om elkaar en het netwerk van blog.nl te versterken.

Zowel met gebak als met een borrel werd op het 1-jarig bestaan van Blog Online getoast. Van vele kanten werd de wens uitgesproken, dat het netwerk van blog.nl ook in het tweede jaar zo’n sterke groei zal laten zien.

Lees ook:2e redacteurenbijeenkomst weer zeer inspirerend
Lees ook:Samenwerking met School voor Journalistiek
Lees ook:1e Redacteurenbijeenkomst groot succes
Lees ook:Eerste Bloggers diner een gezellige ontmoeting
Lees ook:Lancering van nieuw netwerk van themablogs voor de B2B markt

Eén reactie op “Feestelijke redacteurenbijeenkomst vanwege 1-jarig bestaan blog.nl

  1. remco janssen

    je had er nog even bij moeten vermelden dat de gedoodverfde winnaar (ik) pas z’n eerste strike gooide nadat de competitie voorbij was. Logisch dat de dieetblogster dan wint, duh! Kan niet wachten tot het 2e jaar Blog, maak ik iedereen in op de bowlingbaan…

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.