Blog Online officiele sponsor LifeType voorheen Plog

Zonder software geen blog. Blog.nl maakt gebruikt van software die gebaseerd is op de opensource community software Plog. De basis van onze software bestaat uit de code van deze community, waarbij de software voor een groot gedeelte is aangepast aan onze eigen specifieke behoeften. De vaste groep gebruikers van de Plog software begint steeds grotere vormen aan te nemen en daarom vonden de eigenaren het verstandig om het nog professioneler op te zetten. Plog is/heet vanaf nu LifeType. Een nieuw design en een nieuwe site vormen het begin van de nieuwe aanpak.

Blog Online heeft besloten om de officiele Nederlandse sponsor van de opensource community Plog te sponsoren. Dat uit zich direct al met het registreren van de domeinnaam lifetype.nl voor de Nederlandse community, die gebouwd gaat worden. Hiermee kunnen wij technologie die voor onze sites gebruikt wordt beter benutten en kunnen we gemakkelijker nieuwe technologieen binnen onze omgeving toepassen.

Kortom: Blog Online werkt continu aan een gefundeerde toekomst!

Lees ook:Telegraafdochter begint weblog bij blog.nl
Lees ook:Rabobank verlengt sponsorship
Lees ook:Blog.nl lanceert nieuwe website!
Lees ook:Gezocht: Stagiair(e) Online Sales Manager
Lees ook:Lavital Bedden is eerste Nederlandse beddenfabriek met een eigen weblog

Eén reactie op “Blog Online officiele sponsor LifeType voorheen Plog

  1. LifeType Development Journal

    “The only thing worse than people talking about you is people NOT talking about you”, Oscar WildeSince the relaunch of the LifeType project on the 1st of November, we have been doing our best to try to spread the news. You will see b

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.