LA Gear doet mee aan discussie op jongerenblog

Op de blog voor en door jongeren ontstond een spontane discussie over een nieuwe collectie van schoenen van LA Gear. De redactrice had op 22 juli op jongeren.blog.nl geschreven, dat LA Gear terug was. Dat leidde tot de vraag of een bepaald model nu wel of niet te verkrijgen was. Gisteren maakte LA Gear zelf een einde aan alle speculaties.

Er kwam van LA Gear namelijk zelf een reactie op de blog met het antwoord.

Desgevraagd laat LA Gear weten, dat "intern wordt regelmatig via o.a. google gezocht naar reacties over ons merk L.A. Gear. Via google zijn wij dus ook op het jongerenblog terecht gekomen. Hier wordt veelal niet door ons op gereageerd, echter wel wanneer er verhalen worden geschreven die niet juist zijn, zoals in dit geval. Het is voor ons erg interessant om te lezen wat/hoe er in onze doelgroep over het merk wordt gedacht, en was dus ook aangenaam verrast op de door jullie zelf geplaatste redactionele info."

Dit is een goed voorbeeld, hoe een bedrijf nuttig gebruik kan maken van bloggen.

Lees ook:Nieuwe professionele blog over zaken die de portemonnee raken
Lees ook:Google Pagerank Update
Lees ook:Blog bij Google op bezoek
Lees ook:Blog.nl gaat de politiek in
Lees ook:Nieuwe ontwikkelingen

Eén reactie op “LA Gear doet mee aan discussie op jongerenblog

  1. hakkan

    lagearrulles

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.