De booming blogosphere

Frank Janssen heeft op Frankwatching een uitgebreid overzicht gemaakt van de recente ontwikkelingen in de wereld van het bloggen. De blogosfeer ontwikkelt zich explosief. Zowel nationaal als internationaal werd er in de afgelopen dagen melding gemaakt van weer nieuwe indrukwekkende groeicijfers. Het aantal weblogs groeit nog steeds sterk en dat trekt van verschillende kanten aandacht. De Nederlandse media besteedden in de afgelopen dagen volop aandacht aan deze ontwikkeling. En in de markt zijn er geruchten over allerlei nieuwe bloginitiatieven.

Lees ook:De booming blogosphere
Lees ook:Eerste geillustreerde weblog over games
Lees ook:Blogs zijn de nieuwe media
Lees ook:NLpop-cursus: Een Hit Scoren Doe Je Zo!
Lees ook:We nemen het initiatief voor een blog over Rita

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.