Tweede Blognomics laat goed gevoel achter

Afgelopen donderdag vond in de RAI in Amsterdam het tweede Blognomics congres plaats. Er waren veel, erg veel,presentaties.Op één na waren alle sprekers live aanwezig. Alleen Jan Marijnissen, sprak de zaal per video toe. Veel sites/blogs hebben al aandacht besteed aan het congres. Conclusie is, dat blogs niet meer zijn weg te denken uit het medialandschap en een welkome aanvulling betekenen op de traditionele media, iets dat vooral door Willem Sijthoff, bekend van de FD Mediagroep, werd betoogd.

Dat geldt ook voor bedrijven en organisaties, die ook steeds meer de weblog ontdekken voor interne en externe communicatiedoeleinden. Wij zijn er door geinspireerd om voortvarend op de ingeslagen weg verder te gaan.

Door de grote hoeveelheid sprekers was er geen gelegenheid om met de sprekers in discussie te gaan. En dat is jammer, want de onderwerpen lenen zich daar zo goed toe.

Ok, na afloop was er een borrel, maar zeker de helft van de aanwezigen was toen al weg. Wij hebben daar wel dankbaar gebruik van gemaakt en een aantal interessante gesprekken gevoerd, o.a. met Loic Le Meur, Executive Vice President van Six Apart. Hij was erg in ons bedrijf geinteresseerd en vooral in het feit, dat wij daadwerkelijk blog heten. Ik heb hem mijn rijbewijs laten zien en mijn badge. Nadat hij was overtuigd, zei hij, dat hij ons contact vaak op bijeenkomsten, waar dan ook, zal melden.

Lees ook:Emerce E-day
Lees ook:Bloggen in de zorg
Lees ook:Eerste Bloggers diner een gezellige ontmoeting
Lees ook:Welkom op de blog van Blog Online
Lees ook:blog.nl groeit met 50% in 2010

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.